Inekogruppen AB är svenskt egenvårds- och hudvårdsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer rena, naturliga och ekologiska produkter.
Både som tillverkare och agentur.

Vår passion är att bygga starka och unika varumärken som sticker ut ur mängden med tanke på funktion och kvalité. Idag säljs våra produkter i 1000-tals butiker runt om i Europa och i portföljen finns både prisbelönade och marknadsledande produkter inom respektive kategori.

Inekogruppen startades med målsättningen att erbjuda innovation i samklang med ekologi. Dvs produktens funktion och unika position har lika stort värde som dess innehåll och renhet. Med en kombination av de båda har vi satt ett antal framgångsrika varumärken på både den svenska och europeiska marknaden. 

Vi tror på ett långsiktigt förhållningssätt till allt vi gör och är mycket nogranna när vi väljer ut produkter vi vill arbeta med och utveckla.
När vi pratar om ekologi innefattar det mer än bara ingredienser. Hållbarhet och medvetenhet om vår miljö och hur vi påverkar den i samtliga led är något som genomsyrar vårt dagliga tänk.

 

>  Är du intresserad av att jobba med oss? Kontakta oss här.

>  Vill du lära dig om våra varumärken? Klicka här.

BREAKING NEWS! Fr.o.m. 1 januari är det Inekogruppen som distribuerar @teministeriet s fantastiska produkter. För mer info, se länk i bio 🍵 #inekogruppen #teministeriet #supertea #acme
Nytt från oss! @plogfoods www.plogfoods.se Se pressmeddelande i bio ☝️
Vi är numera KRAV-märkta! 🤘